skip to Main Content

Exemplu // Evreii au inventat ISIS și doresc islamizarea Europei

Oare nu e relevant că unul din episoadele atacurilor teroriste de la Paris din 2015 a avut loc într-un magazin tradiţional evreiesc?

De ce crede Patriotism Si Nationalism Romanesc că evreii au inventat ISIS ?

  1. Pentru că ISIS, deşi se declară duşman al evreilor, nu a atacat evrei
  2. Pentru că ISIS face lucruri ilogice care nu aparţin propriei ideologii
  3. Pentru că ISIS distrugea lumea arabă lăsând astfel spaţiu evreilor

Dacă urmăm logica asta am putea concluziona şi că ISIS este o invenţie românească, ungurească sau poloneză întrucât nu au existat atacuri ISIS îndreptate împotriva României, deşi face parte din grupul statelor care luptă împotriva terorismului şi implicit împotriva ISIS.

Cele mai multe dintre victimele pe care le-a făcut ISIS au fost musulmani pentru că zona în care această organizaţie s-a format şi acţionează este una majoritar islamică.

Ideologia lor este una fundamentalistă, iar persecuţiile acestora împotriva cultelor islamice care nu se supun manierei stricte de interpretare şi aplicare a Coranului pe care le impune ISIS sunt la fel de odioase ca atacurile pe care aceştia le fac împotriva comunităţilor creştine din regiune.

Este absurd să considerăm că lipsa unor victime de origine evreiască printre cei care au suferit de pe urma ISIS îi face pe evrei complicii sau “inventatorii” Statului islamic. Pentru a încerca să înţelegem de ce evreii n-au căzut victime acestei organizaţii poate că este mai util să vedem câtă importanţă arată Israelul securităţii şi luptei împotriva terorismului.

Evreii sunt o ţintă pentru ISIS şi pentru oricare altă organizaţie teroristă musulmană.

Avenue de la Porte de Vincennes.

Așa se numește strada din Paris unde se găsește magazinul koșer ȋn care ȋn 2015 un terorist ISIS a ucis 4 evrei și a ținut alte zeci sechestrate.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top